УКР РУС

Авіакатастрофа "Шапекоенсе": Пілот літака визнаний винним у трагедії

20 грудня 2016 Читать на русском

Урядова комісія Болівії оголосила результати розслідування щодо трагедії літака, на якому летіла бразильська команда "Шапекоенсе".

Як інформує Globo, пілот літака Мігель Кірога не мав достатньої кваліфікації для здійснення подібних рейсів. Він відхилився від запланованого маршруту літака, у результаті чого не вистачило пального. Як результат, літак врізався у вершину гори на швидкості 250 кілометрів за годину.

Керівник авіакомпанії, яка надавала послуги перевезення, вже заарештований.

"Шапекоенсе". Що потрібно знати про клуб з Шапеко

7 найбільших авіакатастроф футбольних команд

Нагадаємо, що 29 листопада бразильська команда "Шапекоенсе" розбилась на літаку по дорозі на фінал Копа Судамерікана. 9 футболістів не полетіли трагічним рейсом. Збірна Аргентини 20 днів тому користувалась літаком, на якому розбилась команда "Шапекоенсе". Авіакатастрофа "Шапекоенсе": уточнено кількість пасажирів літака і загиблих. З'явилось відео, як рятувальники витягнули з уламків літака 6-го вцілілого – 3-й гравець "Шапекоенсе" бореться за життя (18+). Фред, Тайсон, Дентінью і Бернард відреагували на авіакатастрофу "Шапекоенсе". Загинув екс-хавбек "Атлетіко" Клебер Сантана. Син головного тренера не полетів з командою, бо забув паспорт.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу