УКР РУС

Авчі: Пенальті забезпечив "Шахтарю" путівку у груповий раунд

26 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Істанбул Башакшехіра" Абдулла Авчі прокоментував поразку своєї команди у поєдинку проти донецького "Шахтаря".

– Ми зіграли з дуже досвідченою командою, яка демонструє якісний футбол. Хотіли почати поєдинок з атак, на перших хвилинах ми добивалися цього, але, як і в Стамбулі, стався автогол. Після цього стали діяти трохи краще. Досить хорошими були перші 15 хвилин другого тайму, але пропустили м'яч з пенальті. Цей гол забезпечив путівку "гірникам" у груповий раунд. У двох матчах я задіяв 20 гравців, ми отримали дуже важливий досвід. Бажаємо успіхів "Шахтарю" в Лізі Європи.

– На вашу думку, результат 2:0 відповідає грі?

– Як я вже сказав, перший тайм розпочався з автоголу, а у другому був пенальті. Але, на мою думку, "Шахтар" заслужив цей результат.

– Ваша команда показала досить непогану гру, організовану, але було дуже мало ударів по воротах.

– Що стосується організації гри, то були хороші моменти. У єврокубкових матчах непросто створювати гольові ситуації. Залишили двох футболістів у Стамбулі. Один з них травмований, інший готується до трансферу.

– Склалося враження, що після поразки в Стамбулі ваша команда не вірила в те, що здатна пройти "гірників" по сумі двох матчів.

– Кожен футболіст, який виходить на поле, вірить у перемогу. Але, повторюся, рівень "Шахтаря" дуже високий. У них великий досвід виступів на таких турнірах. Тому маємо такий результат.

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Істанбул Башакшехір" і вийшов у груповий раунд Ліги Європи.

Рейтинг УЄФА (26 серпня 2016 року). Україна на 8-й позиції, до нас наближаються Бельгія та Туреччина

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях