УКР РУС

Аутсайдери з "Баварією" б'ються за лідерство. Анонс третього туру Бундесліги

12 вересня 2014 Читать на русском

Шанувальникам німецької першості, яких насамперед цікавить несподіванка, варто звернути увагу на поєдинок "фармацевтів".

"Байєр" на старті принизив у Дортмунді "Борусію"(2:0) і через тиждень також доволі впевнено здолав "Герту" (4:2). Чи ведуча шестірня "Байєра" справді діє справно, перевірять "музиканти" у п'ятницю. Після двох нічиїх "зелено-білі" ще не програли, хоча у букмекерів "Вердер" - не фаворит протистояння. Перевагу більшість віддає "фармацевтам".

Аналогічну роль відвели і "Штутґарту", за яким плаче "Альянц-Арена" з хлопцями Ґвардіоли. Після скромної  нічиєї з "лошаками" та заслуженої поразки від новачка "Кельна" Арміну Фе буде важко здобути першу перемогу у чемпіонаті, перебуваючи вдруге на тренерському містку швабів. "Баварія" після перемоги на старті над "вовками" та нічиєї з "кобальтовими" неодмінно захоче додати у чемпіонську скарбничку три очка.

Оптимізму сповнені також і хлопці Юрґена Кльопа, які неодмінно захочуть продемонструвати клас після стартової поразки та важкої перемоги у минулому турі над "Ауґсбурґом" (3:2). Зважаючи на травму Ройса, у поєдинку з "Фрайбургом" може вийти блудний син Каґава. За два тури "Мешканці вільного міста" зіграли із загальним рахунком 0:1, тож "джмелям" доведеться попотіти заради успіху.

У Зінсхаймі ще одне принципове протистояння. "Хофенхайм" приймає "Вольфсбурґ". Гоcподарі спробують втриматись у трійці лідерів, якщо не дадуть здобути "вовкам" першу перемогу.  Господарям, судячи з попереднього туру, слід підлатати захист, а гостям, навпаки, бути розсудливішими перед воротами суперника.

Не солодко житиметься "Майнцу" у столиці. Після провального старту у всіх турнірах райнхесенці змушені битися за першу перемогу у сезоні на "Олімпіаштадіоні". Однак у "05-их" після двох нічиїх на одне очко більше за господарів, тож вигравати потрібно насамперед "Герті". Завдяки Юліану Шіберу (вже три голи), Перу Шельбреду та Саломону Калу столичні повинні створити боєздатну атакувальну машину.

Хто б міг подумати, що матч між новачками "Кельном" та "Падерборном" стане битвою за місця у першій четвірці. В обох по чотири очка, обидва суперники випереджають за додатковими показниками "Баварію", тож гнатися і битися є за що.

Туди, де після двох турів новачки, хочуть потрапити суперники з поєдинку "Борусії" з Ґладбаха та "Шальке", які ще не спромоглись на перемогу у цій першості.

Видряпатись на вершину турнірної таблиці шанси навіть в "орлів" з Франкфурта, які приймають нульовий "Ауґсбурґ".

Трохи схожа ситуація і в останньому матчі туру. "Гановер" з чотирьох очок спробує зробити сім у поєдинку з "Гамбурґом", у якого лише одне очко.