УКР РУС

Аутсайдер у матчі з аутсайдером? 20 тур УПЛ. Анонс матчів суботи

9 березня 2013 Читать на русском

Хоча лідери чемпіонату і не грають у суботу, але ті три матчі, які відбудуться у Запоріжжі, Кривому Розі та Львові, аж ніяк не можна оминути увагою.

“Металург” (З) - “Таврія”

09.03.2013. 13:30. Запоріжжя, стадіон “Славутич-Арена”. Телетрансляція на каналі “Футбол”, онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Напевно, один з небагатьох матчів що залишилося зіграти у чемпіонаті, де запорізький “Металург” не є очевидним аутсайдером. І справа тут навіть не в тому, що взимку запоріжці провели неабияку трансферну кампанію...

Схоже, у “Металурзі” зрозуміли, що в еліті їм втриматися не вдасться, тож вирішили будувати команду на наступний сезон. Зважаючи на те, що матч з “Іллічівцем” був для підопічних Сергія Зайцева першим офіційним у цьому році, то зважаючи на кількість новачків - мінімальна поразка, це не так вже й погано.

Значно гірші справи у Олега Лужного, який новачків зможе придбати хіба що влітку. А все тому, що заборона на трансфери “Таврії” все ще діє. Та й про проблеми сімферопольців в міжсезоння також усім відомо. Напевно, це й призвело то того, що у попередньому турі “Таврія” безславно програла вдома “Карпатам”, абсолютно нічого не показавши.

Зважаючи на вищенаписане, а також на те, що одні із ключових гравців сімферопольської команди Буссаїді та Шиндер пропускатимуть цю гру, “Металург” має чудову нагоду здобути першу перемогу у сезоні. Та ще й вдома гратиме.

Щодо особистих протистоянь, то із 41 матчу запоріжці святкували перемогу 16 разів, “Таврія” - на один раз більше і ще 10 поєдинків завершилися внічию.

Травмовані: немає - Свенссон, Калініченко, Каріхман

Дискваліфіковані: немає - Буссаїді, Шиндер

“Кривбас” - “Зоря”

09.03.2013. 15:30. Кривий Ріг, стадіон “Металург”. Телетрансляція на каналі “2+2”, онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Розташування команд з 6-го по 14-е місце настільки щільне, що за два тури команди цієї зони можуть кардинально помінятися місцями. До них належать і “Кривбас” із “Зорею”, який розділяє чотири сходинки і відстань однієї перемоги. Криворіжці у цій ситуації в ролі наздоганяючих.

Але якщо підопічні Вернидуба насилу змогли обіграти вдома “Говерлу”, то “Кривбас” зіграв внічию на виїзді із самим “Динамо”.

Через це, а також через те, що підопічні Тарана грають вдома, віддамо перевагу у цій грі заме криворіжцям. До того ж матч першого гола між цими командами завершився перемогою “Кривбасу” на виїзді - 1:0.

“Карпати” - “Чорноморець”

09.03.2013. 17:30. Львів, стадіон “Україна”. Телетрансляція на каналі “2+2”, онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

Львів'яни можуть здобути у чемпіонаті вже свою четверту перемогу поспіль, але зробити їм це буде ой як не просто. А все тому, що вони зустрічаються із реальним претендентом на Лігу Європи - одеським “Чорноморцем”. Підопічні Григорчука узагалі не знають гіркоти поразки вже ось впродовж восьми турів, що й дозволило цій команді доволі впевнено почуватися на п'ятій сходинці турнірної таблиці. Про те, що львів'янам буде важко, також свідчить і те, що “моряки” зберігають свої ворота на замку уже 302 хвилини.

Словом, “Чорноморець”, вже цілком сформована команда, в той час як Ніколай Костов “Карпати” лише будує:перед уболівальниками “зелено-білих” на їхньому стадіоні вперше можуть показатися на полі новачки команди Бідловський, Геращенко, Марчелінью та Вукчевіч. За гостей же може дебютувати Максим Шацьких.

І хоча фаворитом цього протистояння і є “Чорноморець” не дивуйтеся, якщо команди розійдуться миром. Це, схоже, вже традиція - внічию завершувалися п'ять останніх матчів між цими суперниками.

Травмовані: Ощипко - Ковальчук, Велозо

А ми нагадуємо, що свої прогнози на ці поєдинки, а також на інші ви можете зробити на сторінці додатку "Футбол 24 - Футбольні прогнози" В Контакті.

Андрій Думич, "Футбол 24"