УКР РУС

"Ауґсбурґ" прагне перемогти "Баварію". 12 тур Бундесліги. Анонс матчів неділі.

6 листопада 2011 Читать на русском

Чи переможе нарешті "Ауґсбурґ" свого суперника вдома? "Баварію"... Хто першим перерве свою серію удач: "Гановер" чи "Шальке" у найцікавішому протистоянні туру?

Гановер" - "Шальке"
Ура! Перемога вже готова! Бо ми граємо вдома! Проаналізувши турнірну таблицю, наставник господарів Мірко Сльомка міг би вигукнути такі слова. Чому? "Гановер" та мьонхенґладбахська "Борусія" - єдині команди у цьому чемпіонаті Німеччини, які ще не віддали суперникам вдома більше двох очок (нічия або перемога).

Що на такі міркування скажуть гості? Після раптової зміни тренера "Шальке" з п'яти ігор у чемпіонаті не зумів виграти лише одну. За цей час команда перемістилась з дев'ятого на друге місце. Щоправда після вчорашніх поєдинків 12 туру "Шальке" тимчасово опустився нище у турнірій таблиці. Проте сьогоднішня перемога виведе ґельзенкірхенський клуб на "чисте" друге місце.


"Ауґсбурґ" - "Баварія"
Коли ж ми нарешті виграємо у когось вдома? "Ауґсбурґ" ще очікує своєї першої перемоги на домашній арені. Чи зуміє новачок сьогодні створити диво і виграти у рекордсмена і лідера "Баварії"? Який подарунок був би своїм уболівальникам!

Зрештою, імовірність мюнхенського клубу спіткнутися в гостях доволі висока, оскільки три останні гри на виїзді "Баварія" провела не за своїм сценарієм (0:0 з "Хофенхаймом", 1:1 з "Наполі" та 1:2 з "Гановером").

Суперники поєдинку востаннє офіційно зустрічались 28 років тому. Крім того, "Ауґсбурґ" стане 49 суперником "Баварії" у матчах Бундесліги. Від всіх попередніх суперників мюнхенська команда принаймні раз вигравала.

Господарям у будь-якому разі доведеться сутужно, адже навіть відстань не повинна втомити гостей (приблизно 70 км). "Баварія" на таку віддаль не сумніватиметься притягнути свою "гармату" - Маріо Ґомеса (12 голів в 11 матчах). За останні 27 років лише Ведаду Ібішевічу вдалось так часто забивати на старті сезону (2008/09).