УКР РУС

Аугеро і Ко вибивають чемпіонів. "Ман Сіті" - "Порту" - 4:0. ВІДЕО

22 лютого 2012 Читать на русском

Чинний володар Ліги Європи "Порту" склав повноваження, вилетівши із нинішнього розіграшу на першій же стадії плей-офф.

Португальці потрапили в значно менш популярний та комерційно вигідний єврокубок, посівши третє місце в своїй групі Ліги чемпіонів, випередивши лише донецький "Шахтар". Проте перша ж стадія плей-офф Ліги Європи може виявитися останньою. У першому матчі проти "Манчестер Сіті" на своєму полі "Порту" зазнав поразки з рахунком 1:2 і тепер їде на туманний Альбіон за реваншем, причому забивати потрібно не менше двох м'ячів і пропускати по мінімуму. Також матч на "Драгау" запам'ятався образливими вигуками на адресу темношкірих гравців "Сіті". УЄФА відкрила дисциплінарне провадження у цій справі.

А як все добре починалося: перша половина за "драконами", в другій же спочатку дурнуватий автогол Альваро Перейри, а далі гол під завісу матчу від зятя Марадони. Не варто забувати, що нинішній "Манчестер Сіті", крім блискучої атаки, має відмінні показники за пропущеними голами (Джо Харт лідер за "сухими" матчами Прем'єр-ліги), тож завдання "Порту" перед зустріччю на "Вайт Харт Лейн" виглядає нездійсненним. Хоча й приречено складати зброю ще до матчу абсолютно не варто.

Детальніше про матч розповість наша онлайн-трансляція матчу "Манчестер Сіті" - "Порту". Не проґавте! Найоперативніший текстовий онлайн та відео голів тільки на "Футбол24"!

"Манчестер Сіті" - "Порту" - 4:0(1:0)

Голи: Агуеро, 1, Джеко, 76, Сілва, 84, Пісарро, 86

"Ман Сіті": Харт, Річардс, Компані, Лескотт, Кліші, Баррі, де Йонг, Яя Туре, Насрі, Сілва, Агуеро

"Порту": Елтон, Майкон, Роланду, Алекс Сандро, Отаменді, Фернандо, Лучо, Моутінью, Дж. Родрігес, Халк, Варела