УКР РУС

Бетіс у важкому матчі переграв Вальядолід: 25 тур Ла Ліги, матчі неділі

24 лютого 2019 Читать на русском

В матчі 25 туру Ла Ліги Атлетіко переміг Вільяреал, Бетіс виявився сильнішим за Вальядолід. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 25 тур

Атлетіко – Вільяреал – 2:0

Голи: Мората, 31, Сауль, 88

Вальядолід – Бетіс – 0:2

Голи: Манді, 45+3, Хоакін, 87

Атлетіко в непростому матчі здолав Вільяреал. В першому таймі активним був Мората, якому таки вдалось забити дебютний гол за Атлетіко. На 31 хвилині Альваро в дотик переправив передачу Філіпе Луїса в кут воріт Асенхо. Вільяреал також мав свої нагоди, проте захист "матрацників" був непробивним. Мадридці змогли відзначитись ще раз вже наприкінці матчу, гол на рахунку Сауля.

Завдяки цій перемозі Атлетіко набрав 50 очок та продовжує переслідувати Барселону, Вільяреал з 23 пунктами залишився у зоні вильоту.

Після вильоту з Ліги Європи Бетіс мав наміри реабілітуватись у матчі з Вальядолідом. Однак суперник теж не бажав поступатись і лише в компенсований час до першого тайму Манді вивів андалусійців вперед. Вальядолід старався зрівняти рахунок у другому таймі, проте Хоакін під кінець матчу подвоїв перевагу Бетіса і зняв питання про переможця протистояння.

Завдяки своїй перемозі Бетіс набрав 36 пунктів і обігнав Реал Сосьєдад та Валенсію, Вальядолід з 26 очками залишається неподалік від зони вильоту.