УКР РУС

"Атлетіко" у трилері з ПСВ переміг по пенальті і пробився у 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

16 березня 2016 Читать на русском

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Атлетіко" на стадіоні "Вісенте Кальдерон" здолав ПСВ у серії пенальті з рахунком 8:7 і оформив вихід у чвертьфінал турніру.

"Атлетіко" з перших хвилин на правах господарів захопив інціативу і взяв м'яч під контроль. Мадридці дуже дорожили м'ячем і неспішно переходили в атаку завдяки ризкованим загострюючим передачам. Однак моменти все ж "Атлетіко" мав. Завдяки фрагментарному натиску на ворота ПСВ підопічні Сімеоне долали оборону голландців і пробивали по воротах. Але більшість ударів не або була блокована, або не влучала у ствір воріт. Кілька ударів "матрацників" все ж примусили попрацювати Зута, який ідеально парирував усі постріли.

У другій половині домінація "Атлетіко" продовжилась, але атаки мадридців не переростали у хороші гольові моменти. В такій ситуації огризатись почали і голландці. Але жодна з команд так і не змогла в основний час забити гол.

Перший екстра-тайм пройшов повністю під диктовку "Атлетіко". Мадридці раз за разом загрожували воротам ПСВ, але щоразу рятував Зут.

Другий екстра-тайм був більш млявим і вкрай обережним з обох сторін. Хоча свої шанси вирвати перемогу мали обидві команди.

У серії пенальті обидві команди виявили дива точності, поки до "точки" не підійшов Нарсінгх, який влучив у поперечину. Переможний пенальті забив Хуанфран.

Відтак після першого нічийного матчу (0:0) матчів, "Атлетіко" переміг ПСВ у серії пенальті 8:7.

"Атлетіко" - ПСВ - 0:0 (8:7 у серії пенальті) ВІДЕО