УКР РУС

"Атлетіко" у стилі "Барси" ефектно розірвав суперника. ВІДЕО

9 грудня 2013 Читать на русском

Іспанські гранди отримали вихідні. У тренувальному режимі "Барселона", "Реал" та "Атлетіко" провели перші матчі 1/16 національного Кубка, адже кожному клубові із Прімери протистояв представник третього за силою дивізіону Іспанії.

Так, "Барселона" вирушила в гості до "Картахени", яка зуміла полоскотати нерви одному із найкращих клубів світу. Утім гол зухвалих господарів на користь їм не пішов. Двічі Педро, Фабрегас і представник Кантери - Донгу - поставили "Картахену" на місце.

Випробувати найближчий резерв випала нагода й "Атлетіко", іспит "матрацники" приймали у футболістів "Сант Андреу" (0:4 у підсумку). Представник Сегунди Б отримав тверду четвірку, саме стільки господарі пропустили. Та могло бути набагато більше. Подивіться лишень, що собі дозволяли гості витворяти у штрафному майданчику "Сант-Андреу". Це вже "атлеті", це "Барселона" якась!

"Реалу" тим часом на полі нижчолігового "Олімпіка" було не до розваг. "Вершкові" били-били, били-били і не забили. Матчі-відповіді 1/16 Кубка Короля уже на території грандів відбудуться 18 і 19 грудня.