УКР РУС

"Атлетіко" розгромив "Осасуну" на виїзді

27 листопада 2016 Читать на русском

В 13 турі чемпіонату Іспанії мадридський "Атлетіко" виявився сильнішим за "Осасуну", перегравши її у виїзному поєдинку.

Один із лідерів іспанського футболу в особі "Атлетіко" завітав до "Осасуни" в рамках 13-го туру чемпіонату Іспанії. Мадридцям знадобилося прикласти не так багато зусиль, щоб вирішити долю зустрічі.

У стартовому проміжку матчу господарі досить непогано справлялися із тиском гостей, та навіть мали свої моменти, аби відкрити рахунок у матчі. Найкращим шансом для "Осасуни" в першому таймі, та й в матчі загалом, став призначений 11-метровий удар на 13-й хвилині. Однак господарі не змогли скористатися таким подарунком, а завадив цьому відмінний сейв голкіпера мадридців Яна Облака. Натомість "Атлетіко" відкрив рахунок на 36-й хвилині. Коке відправив у штрафний майданчик ідеальний навіс з кутового, після якого Дієго Годін забив гол ударом з близької відстані. Другий гол "Осасуна" отримала вже через хвилину після першого. Цього разу Гамейро скористався пасом Корреа і реалізував момент, пробивши в нижній кут воріт "Осасуни".

В другому таймі "Осасуна" намагалася відігратися, для чого головний тренер зробив перестановки в складі. Проте це не допомогло, а гості спокійно довели матч до перемоги. До того ж, Яннік Феррейра-Карраско вже на 90-й хвилині зробив рахунок розгромним. Після відмінного проходу він вирвався до воріт суперника і довершив вдалий матч влучним пострілом – 3:0.

Чемпіонат Іспанії, 13-й тур

"Осасуна" – "Атлетіко" – 0:3

Голи: Годін, 36, Корреа, 37, Феррейра-Карраско, 90.

"Севілья" обіграла "Валенсію" та вийшла на друге місце в чемпіонаті

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу