УКР РУС

"Атлетіко" розгромив "Депортіво"

12 березня 2016 Читать на русском

У 29 турі іспанської Прімери "Депортіво" поступився "Атлетіко" із рахунком 3:0.

Мадридці повели у рахунку вже на 18-ій хвилині матчу - Сауль, замкнувши передачу Луїса, продемонстрував всю серйозність намірів господарів поля на здобуття трьох очок у цій зустрічі. Одразу подвоїти перевагу "матрацників" міг Феррейра-Карраско, але кіпер ла-корунців тут був вже на висоті, не дозволивши бельгійцю засмутити себе вдруге впродовж однієї п'ятихвилинки.

Звичайно, що "Атлетіко" продовжувало тиснути на ворота "Депора" й надалі, зокрема виділимо момент за участі Грізманна на останніх хвилинах першого тайму, коли м'яч в лічених сантиметрах промайнув поряд із стійкою воріт Люкса.

Щоправда, вже по перерві француз домігся свого, переправивши круглого у правий нижній кут кіпера гостей. Також не забуваємо, що перед цим удар Феррейри-Карраско прийняла на себе поперечина, "зіпсувавши" фантастичний постріл Янніка.

Гості ж після двох результативних помилок у захисті спробували себе попереду - чудові шанси, аби хоча б відквитати один гол втратили Картабія і Портільйо. Натомість, "біло-голубі" побачили м'яча у сітці власних воріт втретє за матч - гол в активі Корреа.

Як наслідок, переконлива як за результатом, так і грою перемога "Атлетіко" над одним із середняків Прімери.

Іспанія. Прімера, 29 тур.

Турнірна таблиця.

"Атлетіко" - "Депортіво" - 3:0

Голи: Сауль, 18, Грізманн, 60, Корреа, 83