УКР РУС

"Атлетіко" познущався над "Гранадою" Кравця

15 жовтня 2016 Читать на русском

"Атлетіко" вдома декласував останню команду Прімери – "Гранаду" (7:1).

В матчі 11-го туру Прімери мадридський "Атлетіко" вдома приймав команду Артема Кравця – "Гранаду". "Матрацники" виглядали очевидними фаворитами протистояння, адже посідають місце в трійці команд Іспанії, на відміну від гостей, які знаходяться на останній сходинці таблиці.

Проте першими відзначитися вдалося аж ніяк не господарям. Шедевральний гол забив Ісаак Куенка, знайшовши вільну зону для удару на краю штрафного майданчика. Його влучний постріл на 18-й хвилині дозволив "Гранаді" вийти вперед. Проте втримати перевагу гості надовго не змогли. "Атлетіко" збільшив швидкості і вже на 34-й хвилині Карраско потужно пробив по центру воріт Очоа, зробивши рахунок 1:1. А через 11 хвилин Карраско зробив дубль, поховавши надії "Гранади" піти на перерву за нічийного рахунку.

У другому таймі малюнок гри особливо не змінився, контроль над ситуацією продовжував утримувати "Атлетіко". Тому цілком логічним виглядав 3-й гол мадридців, який був забитий на 62-й хвилині. Хет-триком відзначився Карраско, пробивши прямісінько в "дев'ятку" воріт "Гранади". Гості помітно "посипалися" і одразу ж після голу Карраско пропустили ще один м'яч. На 63-й хвилині забив Гайтан, який виграв підбір неподалік від воріт суперника і поцілив під поперечину, довівши рахунок до розгромного – 4:1. Мадридці, попри очевидно вже виграний матч, не хотіли зупинятися і продовжили топити "Гранаду". На 81-й хвилині Гайтана залишили без нагляду в штрафному майданчику, це помітив Карраско, віддав йому відмінний пас, ну а нападник залюбки їм скористався, пробивши воротаря. 6-й і 7-й голи були забиті в проміжку менше 5-ти хвилин. Спочатку на 85-й хвилині відзначився Корреа, а вже через 2 хвилини Тьягу, після гольової передачі героя зустрічі Карраско. На цьому страждання "Гранади" було закінчено.

Іспанія, Прімера, 8-й тур

"Атлетіко" – "Гранада" – 7:1

Голи: Карраско, 34, 45, 62, Гайтан, 63, 81, Корреа, 85, Тьягу, 87.

"Барселона" розгромила "Депортіво", Мессі відзначив повернення голом