УКР РУС

"Сельта" поступилася "Атлетіко" напередодні матчу з "Шахтарем", пропустивши два м’ячі на останніх хвилинах

12 лютого 2017 Читать на русском

В 22 турі Прімери "Атлетіко" вдався класний камбек проти "Сельти" – 3:2. Голи за "матрацників" забили Торрес, Карраско та Грізманн.

Густаво Кабрал відкрив вже рахунок на шостій хвилині, скориставшись помилкою воротаря Моїй на виході. Через п’ять хвилин Фернандо Торрес створив футбольний шедевр: екс-нападник "Челсі" та "Ліверпуля" прийняв м’яча спиною до чужих воріт та вирішив пробити через себе – 1:1!. Після голаса Фернандо сплинуло п'ятнадцять хвилин, як Хосабед поцілив в стійку воріт "матрацників". Після цього моменту господарі помчали в атаку, яка завершилася фолом Ронкальї на Карраско. Пенальті! До "позначки" підійшов Торрес і… щосили струсонув поперечину!

До асисту Васса на Гвідетті суперники не створили особливо гострих моментів, не ризикуючи всіма силами йти вперед. І ось на 78 хвилині свіжий Васс вивів шведа на ударну позицію – 2:1 на користь гостей. Здавалося, мінімум нічия для команди Берріцо лежить в кишені. Іншої думки був Карраско, що на 87 хвилині забив черговий шедевр від "Атлетіко". А буквально через мить Грізманн після скидки від Гамейро встановив кінцевий результат – 3:2!

Мадридці піднімаються на четверте місце. "Сельта" – десята.

Наступними суперниками "Атлетіко" будуть хіхонський "Спортінг" та німецький "Байєр". "Сельта" зіграє з "Шахтарем" та "Осасуною".

Чемпіонат Іспанії, 22 тур

"Атлетіко" – "Сельта" – 3:2

Голи: Торрес, 11, Карраско 86, Грізманн, 88 – Кабрал, 5, Гвідеттті, 78

На 30 хвилині Торрес не реалізував пенальті (поперечина)