УКР РУС

"Атлетіко" несподівано поступився "Вільяреалу"

26 квітня 2017 Читать на русском

У 34 турі Прімери мадридці вдома програли "Вільяреалу" (0:1).

"Атлетіко" відстоює пряму путівку в Лігу чемпіонів, а "Вільяреал" намагається закріпитися на п'ятому місці, тому обом командам були потрібні очки. "Матрацники" переважали суперника протягом всього матчу, але так і не змогли розписатися у воротах Фернандеса. У першому таймі голкіпер "жовтої субмарини" декілька разів рятував свою команду від пропущеного гола.

По перерві мадридці продовжили атакувати. Дієго Сімеоне підсилив передню лінію Феррейра Карраско, Гамейро та Торресом, однак спрацювали заміни його візаві Франа Ескріби. На 64 хвилині на полі з'явився Роберто Соріано, а на 76 – Седрік Бакамбу. Саме їм судилося стати героями битви.

В ключовому епізоді матчу Луїш обрізав півкоманди, подарувавши м'яч Бакамбу, той прострілив вздовж воріт на партнера по нападу і Соріано вміло пробив повз Облака. Завдяки цій перемозі "Вільяреал" набрав 60 очок і зберіг теоретичні шанси поборотися за місце в ЛЧ, а "Атлетіко" не збагатив запас пунктів, чим дав можливість "Севільї" зрівнятися в турнірній таблиці.

Іспанія. Прімера, 34 тур

"Атлетіко" – "Вільяреал" – 0:1

Гол: Р. Соріано, 82

Турнірна таблиця Ла Ліги

, а також у Viber