УКР РУС

"Атлетіко Насьйональ": "Шапекоенсе" має бути оголошене переможцем Копа Судамерікана

29 листопада 2016 Читать на русском

Колумбійський клуб "Атлетіко Насьйональ" висловив свої співчуття "Шапекоенсе" у зв'язку з загибеллю команди у авіакатастрофі.

Колумбійський клуб "Атлетіко Насьйональ" запропонував Американської конфедерації футболу оголосити бразильський "Шапекоенсе" переможцем Південноамериканського кубка, повідомляє Esportebandab.

У Колумбії розбився літак, на борту якого перебували 72 пасажири, включаючи гравців бразильської команди "Шапекоенсе" і 9 членів екіпажу.

Фінал Південноамериканського кубка "Атлетіко Насьйональ" – "Шапекоенсе" повинен був відбутися 30 листопада.

29 листопада бразильська команда "Шапекоенсе" розбилась на літаку по дорозі на фінал Копа Судамерікана. 9 футболістів не полетіли трагічним рейсом. Збірна Аргентини 20 днів тому користувалась літаком, на якому розбилась команда "Шапекоенсе". Офіційно: 5 чоловік вижили, інші 76 загинули. Як рятувальники витягнули з уламків літака 6-го вцілілого – 3-й гравець "Шапекоенсе" бореться за життя (18+). Фред, Тайсон, Дентінью і Бернард відреагували на авіакатастрофу "Шапекоенсе"

"Шапекоенсе". Що потрібно знати про клуб з Шапеко

7 найбільших авіакатастроф футбольних команд

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу