УКР РУС

Райо Вальєкано розписав нічию з Уескою: 33-й тур Ла Ліги, матчі суботи

20 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 33-го туру іспанської першості Атлетіко переміг Ейбар, а Райо Вальєкано та Уеска голів не забивали.

Чемпіонат Іспанії 2018/2019, 33-й тур

Ейбар – Атлетіко – 0:1

Голи: Лемар, 85

Райо Вальєкано – Уеска – 0:0

Атлетіко провів дуже складний поєдинок проти Ейбара. Підопічні Дієго Сімеоне тиснули протягом усієї зустрічі, однак м'яч не йшов у ворота суперника через старання голкіпера Марко Дмітровіча. Він витягнув складні постріли під поперечену у виконанні Корреа, Морати, Коке та Годіна, але на 85-й пробити серба таки вдалося – це Тома Лемар замкнув подачу Коке. Даний гол виявився єдиним у грі.

У битві аутсайдерів між Райо Вальєкано та Уескою більше бажання до перемоги мав демонструвати саме мадридський колектив – у нього шанси на виживання ще досить реальні. "Бджоли" це розуміли, тому тиснули протягом усього матчу: кілька разів міг відзначитися Де Томас, а на 53-й хвилині він забив гол – втім, його скасували через офсайд. Більше сітку воріт у матчі не тривожили, тому фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Таким чином, Атлетіко набрав 68 очок та відірвався від мадридського Реала вже на сім залікових балів. Райо Вальєкано та Уеска з 28 та 26 очками відповідно займають останні місця в турнірній таблиці.