УКР РУС

Атлетік несподівано переміг Севілью: 19 тур Ла Ліги, матчі неділі

13 січня 2019 Читать на русском

В рамках 19 туру Ла Ліги Атлетіко переміг Леванте завдяки голу з пенальті, Атлетік вдома обіграв Севілью. Рахунок та звіт про матчі читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 19 тур

Атлетіко – Леванте – 1:0

Гол: Грізманн, 57, (пен)

Атлетік – Севілья – 2:0

Гол: Вільямс, 23, 83

Атлетіко мінімально здолав Леванте. Вже на 10 хвилині Коке забив, але гол скасували через офсайд. Тож рахунок було відкрито аж в другому таймі. Вукчевіч зіграв рукою у власному штрафному, а Грізманн впевнено реалізував пенальті.

Атлетік несподівано обіграв Севілью. Андалусійці трохи більше володіли м'ячем, але Атлетік досить гостро контратакував і саме так і забив перший гол у матчі. Після довгої передачі з власної половини Кордоба помітив забігання Вільямса, який розхитав К'яера та влучив у дальній кут без шансів для Вацліка. Севілья пішла відігруватись, однак в другому таймі знову не змогла зупинити Іньякі, який з центра поля втік від захисника, обіграв воротаря та закотив м'яч уже в порожні ворота.

Завдяки цій перемозі Атлетіко набрав 38 очок та наблизився до Барселони, яка сьогодні зустрінеться з Ейбаром, Леванте з 23 пунктами розташувався на 11 місці. Атлетік набрав 22 очки та піднявся на 16 сходинку, Севілья з 33 пунктами залишилась на 3 місці.