УКР РУС

"Атлетіко" мінімально здолав "Лестер"

12 квітня 2017 Читать на русском

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "матрацники" переграли британських гостей з рахунком 1:0.

На попередньому етапі "Атлетіко" впевнено пройшов "Байєр", а "Лестер" заслужено подолав бар'єр у вигляді "Севільї". Після звільнення Клаудіо Раньєрі чемпіон Англії набрав фантастичний хід і з Крейгом Шекспіром зазнав лише однієї поразки. "Матрацники" цього вікенду врятувалися у мадридському дербі. Таким чином, команди підходили до очного протистояння в хорошій формі та настрої.

"Атлетіко" зі стартових хвилин прогнозовано почав позиційно атакувати, а "Лестер" зробив ставку на контргру. Господарі створювали момент за моментом, у сторону воріт Шмейхеля безперервно завдавалися удари. Коке і Ньїгес здалеку намагалися пробити данського голкіпера, а Торрес і Феррейра-Карраско отримували шанси в штрафному майданчику.

"Лиси" майже не думали про атаку, однак перший же осмислений вихід на чужу половину поля закінчився для них плачевно. Контратака "кольчонерос" завершилася порушенням Хута проти Грізманна. Фол було здійснено ще до штрафного майданчика, проте арбітр помилився і призначив пенальті. Сам постраждалий впевнено виконав вирок.

Після перерви нічого кардинально не змінилося. Футболісти "Атлетіко" продовжували володіти ініціативою і робили спроби прорватися крізь організований захист гостей. У якийсь момент стало зрозуміло, що кожну з команд влаштовує рахунок 1:0. "Лестер" за весь матч півтора рази масовано поатакував, при цьому відбивши численні зазіхання на власні ворота. Ну а "матрацники" вирішили не ризикувати мінімальним гандикапом, через що вболівальники так і не побачили посиленого наступу на ворота Шмейхеля.

Півфіналіст від цієї пари визначиться 18 квітня в Лестері.

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу, перший матч

"Атлетіко" – "Лестер" – 1:0

Гол: Грізманн, 28 (пен)