УКР РУС

Атлетіко мінімально здолав Депортіво

1 квітня 2018 Читать на русском

Підопічні Дієго Сімеоне обмежилися одним забитим м'ячем у ворота команди Кларенса Зеєдорфа.

Дві поразки в останніх трьох матчах не тільки змусив Атлетіко розпрощатися з мріями про чемпіонство, а й дозволили мадридському Реалу впритул наблизитися до "матрасників". Уже після вчорашньої перемоги відстань між двома столичними клубами скоротилося до одного очка, тому перемагати прописних аутсайдерів Примери підопічні Сімеоне були просто зобов'язані.

Проте, сьогоднішня зустріч вийшла для Атлетіко не такою простою. Ще до середини першого тайму рахунок двічі міг відкривати екс-динамівець Лукас Перес, проте коли на 34-й хвилині Атлетіко повів, все стало на свої місця. "Матрасники" впевнено довели матч до перемоги, нехай і мінімальної, знову збільшивши свій відрив від Реала до чотирьох очок. Вже через тиждень їм належить очне протистояння на Сантьяго Бернабеу. Саме від цієї гри і буде залежати багато, якщо не все у боротьбі за другу сходинку Прімери.

Що стосується українського легіонера Депортіво Максима Коваля, то 25-річний голкіпер, схоже, вже зіграв свій перший і останній матч за команду Кларенса Зеєдорфа. Іспанська преса цілком доречно розгромила українця в пух і прах після його дебюту, а з огляду на те, що він в Депортіво лише на правах оренди, цілком логічно, що вже через кілька місяців він повернеться в Динамо.

Чемпіонат Іспанії, 30 тур.

Атлетіко – Депортіво – 1:0

Гол: Гамейро, 34 (пен)