УКР РУС

"Атлетіко" – "Реал" та ще 4 топ-матчі вікенду, які варто подивитись і спробувати спрогнозувати

18 листопада 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" анонсує і прогнозує топ-матчі вікенду у Європі.

Уже завтра на нас очікують цікаві матчі в топ-чемпіонатах. "Футбол 24" анонсує та пропонує вам спрогнозувати результат найцікавіших матчів вікенду.

МЮ – "Арсенал", 19 листопада, початок о 14:30

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Вікенд в Англії в суботу відкриє протистояння грандів британського футболу "Манчестер Юнайтед" та "Арсенала". Обидві команди наразі перебувають у зоні єврокубків. Каноніри йдуть 4-ми, але лише на 2 очки відстають від лідера. МЮ ж у свою чергу поступається "Арсеналу" 6-ма очками.

Перемога в домашньому матчі може допомогти команді Моурінью не відстати та увімкнутися в боротьбу за найвищі позиції навіть попри те, що "червоні дияволи" виграли лише 1 з останніх 5 матчів в АПЛ. Підопічні Венгера оступилися в 2-х із 3-х останніх матчів, зігравши внічию з "Мідлсбро" і "Тоттенхемом", втративши першу позицію. Тому на "Олд Траффорді" лондонцям потрібно перемагати.

Прогноз "Футбол 24"

Напружена гра, в якій кожна команда гратиме на максимум. Гості у кращій формі, але після перерви на матчі збірних це не така суттєва перевага, тому домашні стіни допоможуть МЮ не програти.

МЮ – "Арсенал" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Борусія" Д – " Баварія", 19 листопада, початок о 19:30

Телетрансляція на каналі "Спорт 2"

В Німеччині нас також очікує один із центральних матчів всього чемпіонату. В Дортмунд завітає "Баварія". Мюнхенці виграли лише 2 з останніх 5 матчів чемпіонату, підпустивши до себе "німецький Лестер" – "РБ Лейпциг". Тому відступати нікуди, команда Анчелотті гратиме на перемогу, інакше може поступитися першою позицією.

"Борусія" ж перебуває в ще більш нестабільній ситуації. Команда поки що не так далеко відпустила лідерів (відстань до них – 6 очок), але при цьому виграла лише одного разу в останніх 5 матчах чемпіонату. Хоч в Лізі чемпіонів справи йдуть краще – підопічні Тухеля після 4 матчів уже забезпечили собі вихід в 1/8. Саме тому зараз можна більше уваги приділити чемпіонату. Тим паче, зіграти якнайкраще проти принципового суперника.

Прогноз "Футбол 24"

"Баварії" буде непросто в Дортмунді, в якій би формі не перебував суперник. До того ж, мюнхенці не ідеально проводили останні матчі, тому очікуємо результативної нічиєї.

"Борусія" Д – "Баварія" 2:2

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Атлетіко" – "Реал", 19 листопада, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Футбол 1"

Субота завершиться мадридським дербі. На нас чекає повторення фіналу Ліги чемпіонів 2015/16. І якщо останнім часом команди часто зустрічались, перебуваючи поруч в таблиці (і близько до її вершини), то цього разу "Атлетіко" вивалився з трійки. Команда вже на 6 очок відстає від "Реала", який йде першим.

Тому з турнірної точки зору поразка для господарів виглядатиме доволі критично на цьому відрізку сезона. Втім, "Реал" ще жодного разу не програвав у цьому сезоні, тому і в дербі задачі будуть поставлені максимальні. Нас точно очікує матч найвищого рівня, в якому ціна помилки буде надзвичайно високою.

Прогноз "Футбол 24"

Краща форма королівського клубу змушує спрогнозувати їхню перемогу. Але проблеми зі складом (травми Крооса, Морати та під питанням участь Рамоса і Каземіро) додають шанси команді Сімеоне. Але "Реал" робитиме все, щоб не зазнати першої поразки в сезоні.

"Атлетіко" – "Реал" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Атлетік" – "Вільяреал", 20 листопада, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Футбол 2"

"Жовта субмарина" наразі є головним переслідувачем "Реала" і "Барселони", тому в Більбао вони приїдуть в якості фаворита, хоча і незначного. Адже баски завжди чудово грають саме в домашніх матчах, найкраще проявляючи свої бійцівські якості.

"Атлетік" відстає від гостей лише на 5 очок, тому перемога дозволить їм наблизитись до зони єврокубків. Команда нестабільно грає в останніх матчах, але і "Вільяреал" програв 2 із 3-х останніх матчів ("Османліспору" в Лізі Європи та "Ейбару" в чемпіонаті). Тому маємо всі передумови для безкомпромісного поєдинку на "Сан Мамесі".

Прогноз "Футбол 24"

Матч, в якому нелегко віддати суттєву перевагу одній з команд. Тому прогнозуємо нічию.

"Атлетік" – "Вільяреал" 1:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

"Мілан" – "Інтер", 20 листопада, початок о 21:45

Телетрансляція на каналі "Setanta Sports +"

Дербі делла Мадонніна, яке стало класикою не лише в Італії, а й в усьому світі. Та особливо в Україні в 2000-ні, в часи Шевченка у "Мілані". Здається, що останнім часом россо-нері почали пригадувати ті славні часи, адже йдуть в лідируючій трійці. А менше місяця тому вдома перемогли "Ювентус". Зараз команда на ходу і показує, що спробує поборотись за Скудетто.

"Інтер" же нещодавно звільнив Франка де Бура, і вже встиг призначити нового головного тренера. Ним став екс-наставник "Лаціо" Стефано Піолі. Для нього дербі стане дебютним у клубі. Очікувати відразу позитивного результату можуть лише віддані тіфозі "Інтера". Насправді ж, для команди цей матч буде вкрай складним.

Прогноз "Футбол 24"

"Мілан" на даному етапі сезону виглядає збалансованіше та краще, тому прогнозуємо перемогу господарів у дербі.

"Мілан" – "Інтер" 2:1

Зробіть прогноз на цей матч і ви

Міланське дербі. Одне місто, два клуби та легендарний Меацца, якого перевершив Шевченко