УКР РУС

Атлетіко – Арсенал: післяматчева прес-конференція Арсена Венгера

4 травня 2018 Читать на русском

Наставник Арсенала Арсен Венгер поділився враженнями після матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи проти Атлетіко.

"Гра вийшла інтенсивною, Арсенал віддав всі сили. Вітаю Атлетіко. Думаю, він виграє цей турнір.

Атлетіко – Арсенал – 1:0 – відео голу та огляд матчу

Арсеналу сьогодні чогось не вистачило в завершальній третині зустрічі. Ми можемо бути засмучені, якщо подивитися на кількість створених гольових моментів у першому і повторному матчі.

Це протистояння повинно було закінчуватися на нашу користь ще за підсумками першого матчу. Та й сьогодні в першому таймі ми створили безліч моментів. Атлетіко – команда з хорошою обороною. Годін врятував свою команду від пропущених голів після навісів п'ять або шість разів.

Ми зіграли в хороший футбол, але ми не справлялися добре з важливими моментами. Сьогодні ми виглядали добре, а потім пропустили контратаку. Дієго Коста один з найкращих нападників у світі.

Я дуже засмучений і розчарований. Важко прийняти поразку після 180 хвилин такої гри, яку показав Арсенал. Тепер клубу необхідно думати, що робити в наступному сезоні. Я дуже сильно засмучений. На жаль, такі моменти доводиться переживати. Футбол буває жорстокий. Він приносить хороші моменти, але іноді, як сьогодні, приносить і страждання", – цитує Венгера офіційний сайт УЄФА.