УКР РУС

Зоря сенсаційно обіграла Атлетік на "Сан Мамес"

28 вересня 2017 Читать на русском

У 2 турі групового етапу Ліги Європи 2017/18 команда Юрія Вернидуба вдало погостювала у Більбао.

Єдиний гол у першому таймі забив Ігор Харатін, який відгукнувся на подачу з кутового і головою спрямував м'яч у кут воріт. Взяттю воріт передували два непогані дальні удари від Караваєва та Гречишкіна.

Натомість Атлетік був найнебезпечнішим у стартові хвилини. Вже на 34-ій секунді Муньяїн влучив у хрестовину обвідним ударом, а з добиванням Вільямса впорався Лунін. На 14-ій хвилині міг забивати Ечейта, але не скористався помилкою нашого голкіпера після подачі кутового, пробивши поруч зі стійкою.

Після перерви баски знову рішуче напосіли на ворота Зорі. Супершанс на 50-ій хвилині змарнував Адуріс, якого партнери вивели на побачення із Луніним – український голкіпер зіграв надійно. Як і через кілька секунд, коли головою під поперечку пробивав Вільямс.

Нову хвилю гостроти в атаку привніс Кордоба, який вийшов на заміну. За дві хвилини перебування на полі хавбек басків встиг двічі дуже серйозно потурбувати Луніна – щоразу доля епізоду вирішувалася на користь Зорі. Фінальний штурм українці витримали з честю.

Зоря набирає перші 3 очки в турнірі і піднімається у турнірній таблиці. Атлетік залишається з 1 балом.

Ліга Європи. Група J, 2 тур

Атлетік – Зоря – 0:1 (0:1)

Гол: Харатін, 26