УКР РУС

"Атлетік" переграв "Гранаду" Кравця, "Реал Сосьєдад" розбив "Лас-Пальмас"

22 вересня 2016 Читать на русском

У 5 турі Прімери обидва клуби з Країни Басків заробили по три бали.

Незважаючи на те, що "Лас-Пальмас" перебував на третьому місці, а РС – на тринадцятому, господарі вважалися фаворитами матчу. В рідних стінах баски мало кому поступаються, і гра з острів’янами не стала винятком. Вже на першій хвилині матчу Вілліан Хосе замкнув передачу партнера. На 21 хвилині Кевін-Прінс Боатенг у власному штрафному необачно зіграв рукою, "привізши" пенальті та отримавши червону картку. До перерви господарі відзначилися іще раз, знявши всі питання щодо переможця. Після перерви забивали вже обидва клуби, але баски здобули впевнену перемогу – 4:1.

Таким чином, "Реал Сосьєдад" набирає сім пунктів та готується до дербі з "Ейбаром". "Лас-Пальмас" протистоятиме мадридському "Реалу", розлюченому після гри з "Вільяреалом".

Інший баскський клуб теж взяв три бали, перегравши "Гранаду". В складі господарів до 61 хвилини бігав Артем Кравець, якого замінив Понсе. Після першого тайму матч завершився нічиєю – 1:1. Але на 77 хвилині Ляпорт після подачі з кутового провів переможний для гостей м’яч – 2:1.

У 6 турі Ла Ліги "Атлетік" протистоятиме "Севільї", а "Гранада" зіграє проти "Алавесу".

Чемпіонат Іспанії, 5 тур

"Реал Сосьєдад" – "Лас-Пальмас" – 4:1

Голи: Вілліан Хосе, 1, 53, пен., Вела, 22, пен., Суртуса, 35 – Тана, 56

Вилучення: Боатенг ("ЛП"), 21

"Гранада" – "Атлетік" – 1:2

Голи: Карсела-Гонсалес, 44 – Р. Гарсія, 15, Ляпорт, 77