УКР РУС

"Атлетік" не зумів переграти аутсайдера "Гранаду"

3 квітня 2016 Читать на русском

У 31 турі іспанської Прімери "Гранада" несподівано вирвала нічию у "Атлетіка" 1:1.

Поєдинок для басків розпочався далеко не найкраще, а саме на 5 хвилині зустрічі поле, внаслідок ушкодження, змушений був покинути Сабін. Замість Меріно у гру вступив Іньїго, якому судилося у середині першого тайму вивести "Атлетік" вперед - той випадок, коли не було б щастя та нещастя допомогло. Щоправда, останнє не дозволило "левам" подвоїти перевагу за декілька хвилин до перерви, а саме, коли наддосвідчений Адуріс, який вже встиг асистувати у цій зустрічі, не зумів реалізувати пенальті, влучивши у стійку.

Активніше у другій 45-хвилинці у плані моментів діяли "атлетіки", проте Іньїго оформити дубль із вигідної позиції не зумів, а гол Ечеїти через офсайд зарахований не був. Cвоєю чергою, "гранадці" прокинулись ближче під завісу матчу - першим дзвіночком для басків став момент за участі Ібаньєса, коли Роберту забракло трішки точності, аби влучити у ворота Іраїсоса і зрівняти рахунок. Однак те, що не вдалося вищезгаданому Ібаньєсу вдалося здійснити Пеньяранді, який в дотик технічним ударом відправив м'яча чітко в "лузу".

Рятувати "Атлетік" від нічиєї було кинуто Вільямса, однак Інакі, вступивши у двобій на 79 хвилині, свій шанс змарнував - м'яч після удару вінгера басків смачно облизав праву стійку володінь Фернандеса.

Таким чином, "Атлетік" набрав 48 балів і поділяє 6-7 сходинку із "Севільєю" (команда Емері ще свій матч у цьому турі не зіграла), у той час, коли "Гранада" (29 очок) після цієї зустрічі - сімнадцята.

Іспанія. Прімера, 31 тур.

"Атлетік" - "Гранада" - 1:1

Голи: Іньїго, 28 - Пеньяранда, 77

Нереалізований пенальті: Адуріс, 44 ("Атлетік"), стійка