УКР РУС

Атлетік Більбао вдома переміг Леганес

11 березня 2018 Читать на русском

На дубль Рауля Гарсії у першому таймі гравці Леганеса так і не знайшли відповіді.

Обидві команди грали у своє задоволення – ні вилетіти, ні вийти до єврокубків вони не, де-факто, не зможуть. Однак, задоволення у матчі отримувала лише одна команда – та, за яку грає Рауль Гарсія, і яка називається "Атлетік Більбао".

Все було зроблено вже у перші 17 хвилин. На 10-й Оскар де Маркос навісив у штрафну, а Рауль Гарсія наніс удар головою по пустим воротам. Через 7 хвилин все той же Гарсія отримав м'яч на підборі та пробив точно у лівий нижній кут – 2:0! Через кілька хвилин довести справу до розгрому міг Іньякі Вільямс, однак його постріл пройшов у кількох сантиметрах від стійки. Те саме впродовж всього матчу могли зробити Беньят та Ітурраспе, але й вони промахнулися із вбивчих позицій.

Єдиний якісний момент Леганеса був створений ще у першому таймі Амрабатом, який пішов в обводку та наніс класний удар по воротам – голкіпер басків не спав, виконавши ефектний сейв. Вцілому ж гості явно завітали на чуже свято – Атлетік Більбао був занадто сильним для Леганеса. Фінальний свисток зафіксував перемогу господарів з рахунком 2:0.

Баски набирають 35 очок та піднімаються на 12 сходинку у турнірній таблиці, в той час як Леганес опустився на 15 позицію. В активі команди Асьєра Гарітано 33 очки.

Чемпіонат Іспанії, 28 тур

Атлетік Більбао Леганес 2:0

Голи: Рауль Гарсія, 10, 17