УКР РУС

"Атлетік" - "Спортінг": Передматчеві коментарі Б'єлси та Рікарду Са Пінту

26 квітня 2012 Читать на русском

Марсело Б'єлса перед півфінальним поєдинком проти "Спортінга" почувається напрочуд спокійно, а от Рікарду Са Пінту прагне реабілітуватися за поразку у фіналі Кубку УЄФА у 2005-му.

"Такі великі матчі завжди викликають певні очікування", - пояснив Б'єлса.

"Це не дивно, адже сьогодні буде матч за вихід у фінал Ліги Європи. Найкращий спосіб звернутися до вболівальників - зробити це за допомогою своєї гри. Хочу подякувати шанувальникам команди. Найсильніший перемагає не завжди, але при цьому все ж варто намагатися бути таким".

"Ми повинні добре оборонятися, щоб не дати суперникові можливість забити. У той же час треба атакувати самим, щоб вразити ворота гостей", - додав Б'єлса

"Вихід у фінал Ліги Європи не йде ні в яке порівняння з іншими досягненнями. Взагалі, великі досягнення не варто порівнювати ні з чим іншим. У футболі немає нічого такого, що могло б змусити мене нервувати. Ми готові до всього. Найкращий спосіб виграти - думати тільки про перемогу", - підсумував аргентинський фахівець.

Візаві Б'єлси Рікарду Са Пінту не був таким багатослівним.

"Я не переживаю через уболівальників на "Сан-Мамес", вони будуть допомагати супернику, але й нас гнатимуть уперед. Цього сезону ми грали у великих містах - Манчестері, Варшаві і Харкові, тож уже звикли до заповнених трибун і важкої для нас атмосфери", - запевнив Са Пінту.

Нагадаємо, що сайт "Футбол 24" сьогодні проводитиме текстову онлайн-трансляцію матчу "Атлетік" - "Спортінг".