УКР РУС

Ателькін: Динамо важливо не пропустити, інакше почнеться мандраж

2 серпня 2017 Читать на русском

Екс-форвард Шахтаря Сергій Ателькін поділився очікуваннями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Янг Бойз – Динамо.

"Я чекаю ще однієї перемоги Динамо, незважаючи на гостьовий статус матчу. Важливо, щоб динамівці не повторили торішньої помилки Шахтаря, адже 3:1 – слизький рахунок.

Янг Бойз – Динамо. Анонс

Гірники, здавалося, мали більш приємний результат домашньої зустрічі 2:0, але рано розслабилися і втратили багато моментів. Пам'ятаю, перший тайм в Берні тоді закінчився нульовою нічиєю. Думали, що заб'ємо супернику скільки захочемо, а він нам скільки зможе. В результаті Янг Бойз зміг забити два голи...

Штучний газон на "Стад де Свісс", звичайно, внесе корективи в гру. Важливо не пропустити. Не дай бог, рахунок стане 1:0, і все почнеться мандраж...

Вірю, що Динамо заб'є і цей гол стане пропуском в наступну стадію кваліфікації Ліги чемпіонів", розповів Ателькін в коментарі "Команда №1".

Матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Янг Бойз – Динамо відбудеться 2 серпня. Початок гри – о 21:15. Обслуговувати матч буде бригада арбітрів з Польщі. На матч з Янг Бойз вирушив 21 гравець Динамо. Олександр Хацкевич розповів про кадрову ситуацію в команді перед грою. Фоторепортаж першого тренування киян на штучному газоні “Стад де Свісс”.