УКР РУС

"Астон Вілла" офіційно вилетіла з АПЛ, "Ньюкасл" переграв "Суонсі"

16 квітня 2016 Читать на русском

У 34 турі АПЛ МЮ здобув перемогу на "Астон Віллою", "Вест Бромвіч" не реалізував два пенальті, а "Ньюкасл" зробив крок до порятунку.

На стадіоні "Олд Траффорд" МЮ приймав аутсайдера АПЛ "Астон Віллу". Для того, щоб зберегти теоретичні шанси на порятунок, бірмінгемцям необхідно було перемагати. Проте ніхто не сумнівався в успіху господарів. Переможний гол забив Решфорд після двох ідеальних передач у виконанні Руні та Валенсії. Надалі МЮ не мав багато моментів, натомість гості могли забивати щонайменше двічі. У підсумку команда Луї ван Гаала здобула перемогу, пишатись якою дуже важко.

Безпрецедентний епізод стався у матчі "Вест Бромвіча" та "Уотфорда". Нападник господарів Берахіно не реалізував два пенальті у ворота лондонців. Через це "дрозди" програли, єдиний гол у зустрічі на рахунку Вотсона.

Рафа Бенітес нарешті почав операцію щодо порятунку "Ньюкасла". "Сороки" перемогли, і не просто перемогли, а розгромили "Суонсі". Валійці наприкінці чемпіонату не мотивовані, але це ніяк не применшує досягнення "чорно-білих". У воротах Фабіанскі відзначились Ласкеллес, Сіссоко і Таунсенд, які наблизили свою команду до рятівного місця на відстань трьох очок.

Англія. АПЛ, 34 тур.

МЮ - "Астон Вілла" - 1:0 ВІДЕО

Гол: Решфорд, 32

"Евертон" - "Саутгемптон" - 1:1

Голи: Морі, 68 - Мане, 76

"Ньюкасл" - "Суонсі" - 3:0

Голи: Ласкеллес, 40, Сіссоко, 82, Таунсенд, 89

"Вест Бромвіч" - "Уотфорд" - 0:1

Гол: Вотсон, 27

Незабиті пенальті: Берахіно, 67, 86