УКР РУС

Аспас: Нас очікує захопливе протистояння з "Шахтарем"

13 лютого 2017 Читать на русском

Нападник "Сельти" Яго Аспас прокоментував поразку від "Атлетіко", а також поділився очікуваннями від дуелі з "Шахтарем" в Лізі Європи.

На запитання журналіста, чи не варто було "Сельті" грати більш закрито на "Ель Кальдероні" Аспас відповів без жодних вагань: "З "Атлетіко" ми грали у свій футбол і з цим стилем і помремо. Адже саме така гра привела нас туди, де ми є зараз".

"Поразку від "Атлетіко" важко пояснити. Щось схоже з нами трапилося у Більбао. Нам забили неймовірні голи. У більшості випадків м'ячі після таких ударів летять у небеса. Але на "Сан Мамес" такий гол забив Сан Хосе, а тапер Карраско.

Нам потрібно швидко піднятися та підготуватися до гри з "Шахтарем". Нас очікує дуже важливе та захопливе протистояння", – цитує Аспаса Faro de Vigo.

"Атлетіко" – "Сельта" – 3:2. Відео голів і огляд матчу

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Сельта" – "Шахтар" відбудеться 16 лютого у місті Віго. Матч-відповідь "Шахтар" – "Сельта" буде зіграний 23 лютого у Харкові. Нагадаємо, раніше УЄФА підтвердив, що зустріч відбудеться на ОСК "Металіст". "Шахтар" – "Сельта": Вартість квитків, де купити. Степаненко пропустить матч проти “Сельти” через дискваліфікацію.