УКР РУС

Асист Мессі рятує очки для Каталонії. "Вільярреал" - "Барселона" - 0:1. ВІДЕО

31 серпня 2014 Читать на русском

Центральний матч другого туру Прімери приймав затишний "Ель Мадригал".

Перша десятихвилинка пройшла при очевидній перевазі "Барси". Двічі на ударній позиції перебував сенсаційний Мунір, одного разу намагався створити гольову ситуацію Лео Мессі, проте "Субмарина" вистояла. На 15-ій хвилині лише реакція Асенхо врятувала господарів після непоганого удару Педро.

"Вілярреал" зумів відповісти на 23-ій хвилині, але Руїс з кількох метрів не зумів замкнути простріл Джовані. Тим часом Мессі крутив м'яч у ближній кут, але знову на висоті Асенхо - перевів сферу у стійку воріт! Останні хвилини тайму ознаменувалися двома "гірчичниками" для Педро та Алвеса.

"Субмарина" веселіше розпочала другу половину гри, на 51-ій хвилині господарі змусили Матьє зрізати простріл у стійку своїх воріт. З загальної картини випадав Мунір, тож невдовзі Енріке обміняв його на Неймара. "Барса" помітно додала в гостроті. На 68-ій хвилині бразилець мав вбивчий момент, але Руїс зумів заблокувати його удар буквально з одного метра!

Гра пішла на зустрічних курсах, адже через п'ять хвилин Піна зарядив у стійку воріт Клаудіо Браво. На поле вийшов Хаві - як останній аргумент каталонців, але забив не він, а юний Сандро. Все просто: Мессі прострелив, а Сандро опинився там, де треба - 0:1. Масований штурм "Субмарини" ефекту не приніс - "Барселона" їде додому з перемогою.

"Вільярреал" - "Барселона" - 0:1

Гол: Сандро, 83

"Вільярреал": Асенхо, Гаспар, Руїс, Мусакьо, Хайме Коста (Пауліста, 59), Піна, Бруно Соріано, Трігерос, Кані (Еспіноса, 69), Черишев (В'єтто, 65), Джовані

"Барселона": Браво, Алвеш, Піке, Матьє, Альба, Бускетс, Ракітіч, Рафінья (Хаві, 74), Педро (Сандро, 70), Мунір (Неймар, 59), Мессі