УКР РУС

Асист Коноплянки не допоміг "Севільї" здобути очки

31 жовтня 2015 Читать на русском

У матчі 10 туру чемпіонату Іспанії "Севілья" поступилась "Вільяреалу" на стадіоні "Ель Мадригаль" із рахунком 1:2.

"Севілья" після поразки залишилася в середині турнірної таблиці. Команда Євгена Коноплянки після 10 матчів має 12 очок.

Завдяки перемозі "Вільяреал" піднявся на 4 місце. Після 10 матчів "субмарина" має в активі 20 очок і зрівнявся з "Атлетіко". "Вільяреал" на два пункти випереджає "Сельту", однак "кельти" ще мають в запасі гру 10 туру проти "Реал Сосьєдаду". І у випадку перемоги саме клуб із Віго потіснить з четвірки лідерів "жовту субмарину".

Перемогу "жовтій субмарині" принесли влучні постріли Гаспара та Бакамбу, гості відповіли голом Льоренте.

Матч розпочався з напівмоментів "Севільї", але господарі поля вгадали темп матчу та ловили суперника на швидких атаках. Команда Емері пропустила всередині тайму та знітилась. Ні Коноплянка, ні його партнери не могли підібрати ключів до володінь Ареоли.

Друга половина почалась так само, як і перша. Прісна гра "червоно-білих" призвела до другого забитого у їхні ворота. Саме тоді гості прокинулись. В одній з атак Коноплянка вдало подав у штрафний майданчик, де м'яч замкнув найвищий у Прімері футболіст - Льоренте. Окрім асисту, Євген ще й заробив жовту за кілька хвилин до кінця гри за необов'язковий фол на чужій половині поля. В останній атаці андалусійці могли вирвати нічию, але "Вільяреал" підстрахував голкіпер.

Іспанія. Прімера, 10 тур

"Вільяреал" - "Севілья" - 2:1 (1:0)

Голи: Гаспар, 25, Бакамбу, 61 - Льоренте, 76