УКР РУС

Кравець відзначився голом, але "Гранада" програла "Ейбару"

11 вересня 2016 Читать на русском

У 3 турі Прімери "Гранада" вдома поступилася "Ейбару" - 1:2.

Наш Артем Кравець розпочав гру з лави для запасних. Та будьмо реалістами – зважаючи на лінію атаки "Гранади", Хосе Луїс Менділібар розраховує на Артема, як на запасного виконавця.

На 34 хвилині на кіпера гостей Рієсго за фол очікувала картка "роха". Тренер зняв нападника Хоту, випустивши запасного воротаря Родрігеса. Незважаючи на вилучення, "Ейбар" забив такий важливий гол! Точний удар здалеку на рахунку екс-гравця "Хетафе" Педро Леона.

Після перерви на полі з’явився український нападник. "Гранада", бігаючи в більшості, розпочала домінувати та не реалізовувати хороші моменти. З вбивчих позицій не забивали Альберто Буено, що нещодавно захищав кольори "Порту", та Есекієль Понсе.

На 76 хвилині господарі виконали кутовий. Після подачі з стандарту Понсе пробив у поперечину, а Кравець заштовхав сферу в сітку з кількох сантиметрів! Після такого дебюту Артем збільшує свої шанси стати гравцем стартового складу.

На останніх секундах матчу "Ейбар" здобув три очки – вихід віч-на-віч реалізував Серхі Енріч. Після голу відразу пролунав фінальний свисток.

У 4 турі "Гранада" зіграє проти "Бетіса" Зозулі. "Ейбар" прийматиме "Севілью".

Чемпіонат Іспанії, 3 тур

"Гранада" – "Ейбар" – 1:2

Голи: Кравець, 76 - Педро Леон, 43, Енріч, 90+4

Вилучення: Рієсго, 32