УКР РУС

Аршавін був найдивнішим гравцем "Арсенала". Може, це через віскі, він же росіянин, – екс-хавбек "канонірів"

22 листопада 2016 Читать на русском

Колишній півзахисник лондонського "Арсенала" Еммануель Фрімпонг поглузував над своїм партнером у лавах "гармашів".

"Хто був найдивнішим гравцем в "Арсеналі"? Аршавін. Хоча він не дивний. Він завжди ходив посміхався, щасливий був. Чому? Може, тому, що він пив віскі. Не знаю. Він же росіянин. У вас це нормально. Ха-ха! Всі говорять, що він зарозумілий. Це неправда. Він завжди любив поговорити.

"Тобі без шапки не холодно? Росіяни ж п'ють горілку, коли їм холодно. Що, ти її не п'єш? Ти взагалі не п'єш?! Ти взагалі росіянин?", – глузує ганець над своїми партнерами по російській "Уфі".

Англійські фанати дуже пристрасні. Вони дуже зляться, коли їхня улюблена команда програє, і це нормально. У Росії в принципі так само. Коли я повертався додому після програного матчу з "Зенітом", бачив те, як кілька уболівальників билися один з одним.

Англійські вболівальники люблять футбол більше, ніж російські. Тут на стадіонах практично не буває уболівальників. На нас приходять подивитися, тільки тоді, коли ми граємо з великими командами. Чому так? Не знаю. Напевно, це все через холодну погоду", – розповів Фрімпонг.

Путін змусив "Арсенал" подвоїти ціну за трансфер Аршавіна, – агент

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу