УКР РУС

"Арсенал" зіграє з "Баварією" у центральному матчі дня. Ліга чемпіонів. Група F. Анонс

20 жовтня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів квартету F 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Арсенал" - "Баварія"

20 жовтня. 21:45. Лондон, "Емірейтс ". Арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина).

"Каноніри" підходять до цього протистояння у якості аутсайдера квартету F. Нагадаємо, що команда Арсена Венгера у перших двох турах досить несподівано поступилася загребському "Динамо" та пірейському "Олімпіакосу". Відтак зараз лондонці перебувають у важкій ситуації, адже поразка у сьогоднішньому матчі може закрити їм дорогу у плей-офф. Втім незважаючи на те, що "Арсенал" має нуль очок, поєдинок проти "Баварії" стане головною подією футбольної Європи. Адже зустріч двох грандів - це завжди непоступлива боротьба, суперемоції та великі гроші.

Відзначимо, що таку непереконливу гру "Арсенала" у Лізі чемпіонів важко пояснити, адже у чемпіонаті Англії "каноніри" демонструють прекрасний футбол та впевнено обігрують своїх конкурентів. до слова, "Арсенал" після 9 турів АПЛ перебуває на 2 сходинці. Відзначимо, що зараз англійцям нічого втрачати, відтак у поєдинку проти мюнхенців маємо шанс побачити цікавий, відкритий футбол. Крім цього рідні трибуни підштовхуватимуть футболістів бігти вперед та боротися до останньої секунди.

Цитата. Гвардіола: "Венгер - це більше, ніж просто менеджер цього клубу. Він  для "Арсенала" майже все".

Щодо "Баварії" то тут все гаразд. Команда Гвардіоли - із стовідсотковим результатом лідирує у групі F. У чемпіонаті мюнхенці також на першому місці, відірвавшись від дортмундської "Борусії" на 7 очок.

 

Трохи про кадрові втрати. Варто відзначити травму Оспіни, який не допоможе "Арсеналу". Натомість у "Баварїї" значно серйозніші проблеми. Через ушкодження, які гравці зазнали у різний час, команді не допоможуть Бенатія, Бадштубер, Гьотце, Рібері та Роббен.

Цікава статистика

"Баварія" виграла два останні матчі в гостях у "Арсенала" - обидва рази це було в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Динамо" Загреб - "Олімпіакос"

20 жовтня. 21:45. Загреб, стадіон "Максімір". Арбітр: Паоло Тальявенто (Італія).

В іншому матчі групи загребське "Динамо" у протистояння за 6 очок зіграє проти "Олімпіакоса". Цей поєдинок обіцяє бути по-своєму цікавим, адже зустрінуться приблизно одного рівня балканські команди із запальними футболістами. Такі матчі завжди заряджені надмірними емоціями та агресивністю, адже суперники із характером, і їх може задовольнити лише перемога.

Нагадаємо, що "Динамо" та "Олімпіакос" здобули по три очки у матчах з  лондонським "Арсеналом", а це вже заслуговує на повагу. І хоч про таке поки що говорити ще рано, але у сьогоднішній дуелі може вирішитися доля другої путівки у плей-офф.

До слова, у внутрішніх чемпіонатах суперники очолюють турнірні таблиці, відтак підходять до цього матчу у хорошому настрої. Нагадаємо, що в останньому турі "Олімпіакос" розгромив АЕК, а "Динамо" без проблем здолало ФК "Загреб".

Цитата. Сіовас: "Ми "Олімпіакос" і ми хочемо перемогти. Нам нецікава нічия. Наша мета - перемагати у кожному матчі".

Юрій Шутка, Футбол 24