УКР РУС

"Арсенал" заходить на 15-ий поспіль вихід у плей-оф. Анонс середи 5-го туру ЛЧ

26 листопада 2014 Читать на русском

"Каноніри" на порозі незвичайного досягнення.

Перемога у матчі проти дортмундської "Борусії" не лише гарантує лондонському "Арсеналу" достроковий вихід у плей-оф Кубка чемпіонів. Підопічні Арсена Венгера при цьому у п’ятнадцяте поспіль проб’ються до вирішального раунду престижного турніру.

Здобувати три очки у протистоянні із Мхітаряном, Обамеянгом та компанією лондонцям доведеться одразу без кількох ключових виконавців. Травми завадять вийти на поле Щесни, Вілшеру та Волкоту. Окрім цього, поза заявкою команди у Лізі чемпіонів залишився француз Олів’є Жиру, який відтак зможе зіграти у турнірі лише на стадії плей-оф.

"Для нас це дуже важливий матч. Думаю, моя команда перебуває у хорошій формі. Щодо "Борусії", то у них та ж проблема що й у нас - надто багато травмованих гравців ще із початку сезону", - заявив перед матчем Арсен Венгер.

Арсен Венгер натякає на те, що команда Юрген Клоппа прибула до англійської столиці без свого лідера. У матчі на "Арсенал Стедіум" не зіграє Марко Ройс. Один із найбільш бажаних гравців чи не для усіх європейських грандів через травму гомілкостопу у цьому році на футбольне поле уже не вийде.

Утім ця втрата більше вдарить по виступах "Борусії" в Бундеслізі. У Лізі чемпіонів дортмундці, нагадаємо, уже оформили вихід до плей-оф, здобувши 4 перемоги у 4-х матчах.