УКР РУС

"Арсенал" влаштував МЮ розгром, естетичний "дубль" Санчеса

4 жовтня 2015 Читать на русском

У центральному матчі 8 туру АПЛ інтрига була вбита вже у першому таймі.

На "Емірейтс Стедіум" у присутності 60 тисяч вболівальників "Арсенал" відкрив рахунок на 6-ій хвилині, а на 7-ій подвоїв його. Другий гол Санчеса на 19-ій хвилині виявився останнім: МЮ капітулював - 3:0 і опустився на третю сходинку. Його ж місце тепер посідає "Арсенал".

"Червоні дияволи" стали жертвами бліцкригу. У дебюті матчу, коли МЮ лише шукав свій ритм, Озіл прострелив із правого краю, а Санчес замкнув передачу ударом п'ятою у дотик - 1:0. В наступній же атаці пас Волкотта реалізував Озіл. Пораненого звіра потрібно було добивати, що "Арсенал" і зробив: Алексіс оформив "дубль" чудовим ударом із середньої дистанції під поперечку - 3:0.

У перерві ван Гаал зняв із гри Дарміана та Депая, які провалили матч. "Юнайтед" став диктувати умови на полі, "каноніри" ж не заперечували і діяли по рахунку. Більше того, коли стало зрозуміло, що ставка манкуніанців на швидкий гол не зіграла, Руні і Ко "здулися", пропустивши кілька гострих контратак, і лише розслабленість лондонців перешкодила їм ще бодай раз засмутити Де Хеа.

Красива розгромна перемога дозволила "Арсеналу" зрівнятися з МЮ за очками. В обох клубів їх по 16, але у підопічних Венгера краща різниця забитих-пропущених.  

Англія. Прем'єр-ліга. 8 тур

"Арсенал" - МЮ - 3:0 (3:0)  ВІДЕООГЛЯД

Голи: Санчес, 6, 19, Озіл, 7

Попередження: Коклен - Янг, Дарміан, Руні