УКР РУС

Арсенал вирвав перемогу в Кардіффа

2 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 4 туру АПЛ Арсенал на останніх хвилинах зумів переграти Кардіфф. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Арсенал активно розпочав гру і досить швидко відкрив рахунок. Джака навісив з кутового і Мустафі красивим ударом в падінні головою вивів "канонірів" вперед в рахунку. Ляказетт міг подвоїти перевагу лондонців, проте влучив у стійку воріт. Слід відзначити, що Кардіфф огризався досить гостро і мав пару шансів. Один з таких в компенсований час до першого тайму використав Камараса, який класно розібрався в епізоді і пробив під поперечку метрів з 8 без шансів для Чеха.

В другому таймі сценарій повторився: спочатку Арсенал вийшов вперед, але згодом Кардіфф відігрався. За "канонірів" відзначився Обамеянг, який з-за меж штрафного поклав м'яч у дальній кут після елегантної скидки Ляказетта п'ятою. Але вже за 8 хвилин після подачі зі штрафного Моррісон головою скинув на Ворда, а той, також головою, переправив м'яч у ворота Чеха. І все ж "каноніри" зуміли вирвати перемогу в такому складному для себе матчі. Торрейра помітив Ляказетта в штрафному майданчику, а француз, отримавши м'яч в зоні правого інсайда, потужно пробив у ближню дев'ятку.

Таким чином, Арсенал вдруге поспіль перемагає, набирає 6 очок і підіймається на 9 сходинку турнірної таблиці. Кардіфф з 2 пунктами розташувався на 16 місці.

Чемпіонат Англії 2018/19, 4 тур

Кардіфф – Арсенал – 2:3

Голи: Камараса, 45+2, Ворд, 70 – Мустафі, 12, Обамеянг, 62, Ляказетт, 81