УКР РУС

"Арсенал" вдома обіграв "Манчестер Юнайтед"

7 травня 2017 Читать на русском

У 36 турі АПЛ "каноніри" на "Емірейтс" були сильнішими за "дияволів" (2:0).

Команди дуже активно розпочали матч і моменти почали виникати зі стартових хвилин. Санчес вирізав шикарну передачу на Ремзі, чим вивів партнера на побачення з голкіпером. Де Хеа в падінні перервав політ сфери в площину воріт. Згодом Аарон віддав хороший пас Велбеку, однак той з метра пробив повз ворота. Вже через одну хвилину Окслейд-Чемберлен вирішив перевірити пильність ДДХ – іспанець впевнено парирував його удар. Біля воріт Чеха також виникала пожежа. В одному з епізодів чеський воротар врятував команду після фейлу Холдінга та Кошельни, яким ледь не скористався Руні.

Після перерви суперники зайняли вичікувальну позицію, а змінив ситуацію результативний відрізок у виконанні "канонірів". На 54 хвилині Джака виконав дальній удар, після чого м'яч від спини Еррери влетів ідеально під поперечину манкуніанських воріт. "Дияволи" не встигли опам'ятатися, як в їхні ворота влетів другий гол. Окслейд-Чемберлен відмінно навісив з правого флангу, а захисники МЮ не втримали у власному воротарському майданчику Велбека. Жозе Моурінью одразу відреагував подвійною заміною, випустивши на поле Лінгарда та Решфорда, проте це суттєво не вплинуло на хід матчу. До завершення зустрічі гості запам'яталися лише дальніми неточними ударами Руні.

Таким чином, 25-матчева безпрограшна серія МЮ добігла кінця, в активі "дияволів" залишилось 65 очок. "Арсенал", набравши 63 пункти, наблизився до п'ятого місця.

Англія. АПЛ, 36 тур

"Арсенал" – "Манчестер Юнайтед" – 2:0

Голи: Джака, 54, Велбек, 57

Турнірна таблиця АПЛ

, а також у Viber