УКР РУС

"Арсенал" вдома обіграв "Борнмут"

27 листопада 2016 Читать на русском

У 13 турі АПЛ "каноніри" здолали непоступливих "вишень" (3:1).

"Арсенал" звів до нічиєї два важливих матчі проти "Тоттенхема" та МЮ. Такі результати не можна вважати поганими, але успіхи конкурентів дещо відкинули "канонірів" від вершини. Надолужувати згаяне потрібно було у грі проти "Борнмута".

На 12 хвилині лондонці вийшли вперед, коли Санчес скористався грубою помилкою Кука та без проблем розібрався з голкіпером. Через деякий час пожежа виникла вже біля воріт господарів. Вілсон у штрафному майданчику підстеріг відскок м'яча, але Монреаль, порушивши правила, не дозволив форварду виконати удар. Сам потерпілий реалізував пенальті. У доданий до першого тайму час Санчес міг оформити дубль, однак влучив у поперечину, і команди пішли на перерву за нічийного рахунку.

На старті другої половини зустрічі "Арсенал" знову забив. Монреаль у дотик виконав класну подачу на дальню стійку, де чатував Волкот – 2:1. Наприкінці матчу Афобе мав чудовий момент, щоб зрівняти рахунок, але блискуче зіграв Чех. Натомість "каноніри" забили втретє зусиллями Санчеса.

У підсумку "Арсенал" залишається четвертим з 28 очками, а "Борнмут" зберігає за собою 11 сходинку турнірної таблиці (15 пунктів).

Англія. АПЛ, 13 тур

"Арсенал" – "Борнмут" – 3:1

Голи: Санчес, 12, 90+1, Волкот, 54 – Вілсон, 23 (пен)