УКР РУС

Арсенал у фантастичному матчі здолав Лестер

11 серпня 2017 Читать на русском

Арсенал та Лестер відкривали сезон АПЛ 2017/18. Важку для себе перемогу вирвав Арсенал – 4:3.

Варто сказати, що Арсенал для "лисиць" в чемпіонаті дуже неприємний суперник. Востаннє Лестер перемагав "червоно-білих" у сезоні 1994/95. До цього нещодавній учасник Ліги чемпіонів "влітав" Арсеналу з непристойним рахунком: 2:5, 0:4, 1:6, 0:5...

Арсен Венгер поставив до старту Ляказетта, багатомільйонного новачка "канонірів". До того ж, через травму столичній команді не міг допомогти Алексіс Санчес. Новачок Лестера, Келечі Іхеначо, не потрапив до старту.

Господарі забили швидкий м’яч: Ляказетт сповна скористався подачею від Елнені. Таким чином, француз став сьомим гравцем Арсеналу, що відзначився у першому для себе матчі АПЛ. "Лисиці" відразу відповіли гострим ударом Мареза та голом у відповідь – Окадзакі головою перекинув Чеха. Посеред першого тайму "каноніри" зусиллями Велбека та Колашинаца ледве не вивели "червоно-білих" вперед, після чого Лестер відзначився вдруге. Помилка Джакі закінчилася результативним прострілом Олбрайтона на Варді! У компенсований до першого тайму час гості неуважно зіграли з Колашинацем, що виконав передачу на вільного Велбека – 2:2.

Коли команди відбігали десять хвилин другого тайму, Чех перевів на кутовий дальній удар. Марез з стандарту подав точно на голову Варді – 3:2 на користь гостей. Арсенал знайшов у собі сили здійснити камбек, вийшовши вперед завдяки голам Ремзі та свіжого Жиру! Таким чином лондонці перемагають та здобувають три бали у новому сезоні!

У 2 турі Арсенал гратиме проти Стока; Лестер зустрінеться з новачком Брайтоном.

Чемпіонат Англії 2017/18, 1 тур

Арсенал – Лестер – 4:3

Голи: Ляказетт, 2, Велбек, 45+2, Ремзі, 83, Жиру, 85 – Окадзакі, 5, Варді, 29, 56