УКР РУС

"Арсенал" розгромив "Сандерленд" і став одноосібним лідером АПЛ

29 жовтня 2016 Читать на русском

У 10 турі чемпіонату Англії лондонці впевнено набрали 3 очки на "Стедіум оф Лайт" (1:4).

У разі сьогоднішньої перемоги "Арсенал" міг відриватися від конкурентів на вершині турнірної таблиці. З цією думкою "каноніри" і розпочали матч проти "Сандерленда". На 19 хвилині зусилля гостей принесли користь – Санчес замкнув фланговий навіс від Окслейд-Чемберлена.

Повівши в рахунку, підопічні Арсена Венгера скинули оберти, тому виникало відчуття, що "Арсенал" грає в півсили. Мотором лондонських атак сьогодні був Санчес, який у середині другого тайму заробив стовідсотковий пенальті. Однак арбітр був іншої думки щодо цього епізоду і поставив 11-метровий хвилиною пізніше вже у ворота "канонірів". Чех змушений був збивати Уотмора, а удар з "позначки" від Дефо парирувати не зміг.

Виправляти ситуацію вийшов з лави запасних Жиру і зробив це блискуче. Французький форвард оформив дубль протягом 5 хвилин, повернувши "Арсеналу" переможний рахунок. Крапку в матчі поставив все той же Санчес з передачі Ремзі.

"Каноніри" здобувають впевнену перемогу та очолюють турнірну таблицю з відривом у 3 бали, а "Сандерленд" продовжує перебувати на дні чемпіонату.

Англія. АПЛ, 10 тур

"Сандерленд" – "Арсенал" – 1:4

Голи: Дефо, 65 (пен) – Санчес, 19, 78, Жиру, 71, 76