УКР РУС

Арсенал розгромив Хаддерсфілд, Челсі мінімально обіграв Суонсі

29 листопада 2017 Читать на русском

В рамках 14 туру АПЛ Арсенал каменя на камені не залишив від Хаддерсфілду, Челсі мінімально обіграв Суонсі, Бернлі на виїзді переграв Борнмут.

Арсенал розгромив Хаддерсфілд. Матч розпочався з красивого голу Арсенала: Ремзі віддав класний пас п'ятою, а Ляказетт точно пробив повз воротаря. Француз міг ще раз відзначититсь, однак захисник кинувся під удар і врятував Хаддерсфілд від другого пропущеного голу. На початку другого тайму команди обмінялись небезпечними моментами Озіла і Кванера. А далі Арсенал з 68 по 73 хвилину забив тричі, зробивши свою перевагу розгромною завдяки голам Жиру, Санчеса та Озіла. Крапку в матчі поставив Жиру, який оформив дубль після передачі Колашинаца.

Челсі вдома обіграв Суонсі. Лондонці в першому таймі мали небезпечні нагоди біля воріт Суонсі, однак Вілліан не влучно пробив зі штрафного, а удари Педро та Морати потягнув Фабіанські. Суонсі в основному захищався і нічого не створював у відповідь. А на початку другого тайму Рюдігер відкрив рахунок в матчі, підставивши голову під рикошет від захисника. Мората мав нагоду подвоїти перевагу в рахунку, однак Фабіанські вдало зіграв в епізоді. Суонсі ж моментів практично не мав і аристократи довели матч до перемоги.

Бернлі на виїзді переграв Борнмут. Бернлі розраховував на стандартні положення, тоді як Борнмут більше створював небезпеки з ігрових моментів. Команди грали досить рівно грали, однак пощастило Бернлі. Воротар відбив удар Бреді, але прямо на ногу Вуду. А в середині другого тайму Бреді після пасу Гудмундсона пробив з лінії штрафної в дев'ятку воріт. Кінг один м'яч відіграв, але було запізно.

Чемпіонат Англії 2017/18, 14 тур

Арсенал – Хаддерсфілд – 5:0

Голи: Ляказетт, 3, Жиру, 68, 87, Санчес, 69, Озіл, 72

Челсі – Суонсі – 1:0

Гол: Рюдігер, 55

Борнмут – Бернлі – 1:2

Голи: Кінг, 79 – Вуд, 37, Бреді, 65