УКР РУС

"Арсенал" пропустить Emirates Cup-2016

18 квітня 2016 Читать на русском

Керівництво лондонського "Арсеналу" прийняло рішення, що клуб у 2016 році пропустить щорічний передсезонний турнір Emirates Cup.

За інформацією офіційного сайту лондонців, таке рішення пояснюється тим, що тренерський штаб вирішив надати гравцям більше часу на підготовку та відновлення після Євро-2016, в якому вперше братимуть участь 24 команди замість 16, як це було раніше. Крім того, на домашній арені "канонірів" протягом літа відбуватиметься суттєва реконструкція газону.

Мюллер: Газон на "Емірейтс" нагадує килим у моїй вітальні

Натомість виконавчий директор "Арсенала" Іван Газідіс повідомив, що в 2017 році клуб все ж зіграє на турнірі.

Уже відомо, що перших 2 товариських матчі наступного сезону "каноніри" проведуть проти команди "Всіх Зірок МЛС", а також проти "Чівас де Гвадалахара". Поєдинки відбудуться в липні в Лос-Анджелесі.

Emirates Cup - щорічний передсезонний турнір, організований ФК "Арсенал", який відбувається на домашній арені "гармашів" "Емірейтс". Перший розіграш відбувся в 2007 році. Свого часу турнірі брали участь такі команди, як ПСЖ, "Валенсія", "Інтер", "Реал", "Ювентус", "Атлетіко", "Мілан", "Бока Хуніорс", "Наполі" та "Монако". В 2015-му переможцем був лондонський клуб.

5 пісень, які ви не почуєте на "Емірейтс"