УКР РУС

Арсенал посилив інтерес до Зінченка після невиходу України на ЧС-2022 – з'явився ще один претендент

6 червня 2022 Читать на русском

Захисник Манчестер Сіті має попит серед клубів АПЛ. На українця претендують одразу 4 представники елітного дивізіону Англії.

Арсенал посилив інтерес до 25-річного Зінченка після невдачі збірної України у плей-офф кваліфікації чемпіонату світу. У послугах українця серйозно зацікавлений і Вест Хем.

Бос Манчестер Сіті розкрив трансферні плани клубу – Зінченка вважають одним із кандидатів "на вихід"

Обидвом клубам імпонує здатність Олександра зіграти як на лівому фланзі оборони, так і в центрі поля. Манчестер Сіті навряд чи буде втримувати українця і готовий його відпустити, повідомляє Standard.

Тепер обидва клуби прагнуть дізнатися позицію самого Зінченка – чи готовий той у пошуках ігрових хвилин залишити Ман Сіті. Арсенал готовий використовувати українця в центрі поля, а Вест Хем шукає конкурента Аарону Крессвеллу зліва у захисті.

Раніше повідомлялося про інтерес до гравця збірної України ще двох клубів – Евертона і Ньюкасла. Контракт Зінченка з Манчестер Сіті розрахований до 30 червня 2024 року.

У сезоні 2021/22 Зінченко вчетверте в кар'єрі став чемпіоном Англії. Українець зіграв 28 матчів, віддав 5 асистів. Загалом за 5 років у Ман Сіті (без урахування оренди в ПСВ) Олександр провів у футболці "містян" 128 поєдинків, забив 2 голи і 12 разів асистував партнерам.

Зінченко в Арсенал: Лондон вабить розкішними умовами – Манчестер Сіті не проти, а Гвардіола вже знайшов українцю заміну