УКР РУС

"Арсенал" переміг "Сток Сіті", "Сандерленд" розгромно поступився "Суонсі"

10 грудня 2016 Читать на русском

У 15 турі АПЛ "Бернлі" здолав "Борнмут", а "Халл Сіті" та "Крістал Пелас" розписали видовищну нічию.

"Суонсі" переміг у важливому матчі проти "Сандерленда". Результативний старт другого тайму, протягом якого "лебеді" двічі відзначилися у воротах суперника, дозволив здобути 3 пункти та піднятися з дна турнірної таблиці. Вакантне останнє місце дісталося саме "чорним котам", які попри чудові показники в попередніх поєдинках залишаються найгіршою командою англійської першості.

Лише на одну сходинку вище розмістився "Халл Сіті". У минулому турі "тигри" поступилися прямому конкуренту "Мідлсбро", а сьогодні втратили перемогу над "Крістал Пелас". Протягом матчу ситуація декілька разів кардинально змінювалася, однак фінальний свисток зафіксував нічию.

"Арсенал" продовжує гонитву за "Челсі". Після успіху в домашньому матчі проти "Сток Сіті" "каноніри" зрівнялися з лондонськими сусідами по очках, однак другі мають гру в запасі. А сьогодні щастя Арсену Венгеру точними ударами принесли Волкот, Окслейд-Чемберлен та Івобі.

"Бернлі" перервав 3-матчеву серію поразок успіхом у домашній грі проти "Борнмута". Наприкінці першого тайму "вишні" відповіли голом Афобе на два ранні взяття воріт від Хендріка та Уорда, а по перерві Бойд відновив комфортну перевагу господарів "Терф Мур". У компенсований арбітром час Деніелс знову скоротив відставання, але вирвати нічию "Борнмут" не зумів.

Англія. АПЛ, 15 тур

"Арсенал" – "Сток Сіті" – 3:1

Голи: Волкот, 42, Озіл, 50, Івобі, 75 – Адам, 29 (пен)

"Бернлі" – "Борнмут" – 3:2

Голи: Хендрік, 13, Уорд, 16, Бойд, 75 – Афобе, 45+2, Деніелс, 90+1

"Суонсі" – "Сандерленд" – 3:0

Голи: Сігурдссон, 50 (пен), Льоренте, 54, 80

"Халл Сіті" – "Крістал Пелас" – 3:3

Голи: Снодграс, 26 (пен), Дьоманд, 72, Лівермор, 78 – Бентеке, 52 (пен), Заха, 71, Кемпбелл, 89