УКР РУС

"Арсенал" переміг "Халл Сіті" завдяки дублю Санчеса

11 лютого 2017 Читать на русском

В 25 турі АПЛ лондонські "каноніри" перемогли "Халл Сіті" – 2:0. Два голи забив Алексіс Санчес. Перший свій м'яч чилієць провів в стилі Дієго Марадони – рукою.

"Арсенал" після болючої поразки в лондонському дербі грав проти "Халла", який в попередньому турі несподівано обіграв "Ліверпуль". На старті матчу "тигр" Марковіч класно обігравши оборонців "канонірів", що показали свою "надійність" проти "Челсі", небезпечно прострілив вздовж воріт. На щастя для мсьє Арсена, ніхто не замкнув передачу серба. "Арсенал" відповів моментом від Санчеса – чилієць не влучив у ворота. Свій наступний момент Алексіс уже використав, опинившись першим на добиванні. Та схоже, що нападник заштовхав "шкіряного" в сітку… рукою! Марк Клаттенбург гол зарахував.

На 50 хвилині Чех врятував "червоно-білих" від неприємностей, виручивши команду після потужного пострілу Ніассе. Здавалося, "каноніри" доведуть справу до мінімальної перемоги, як в компенсований час гість Сем Клакес зіграв рукою – вилучення, пенальті та дубль Санчеса.

Хлопці Венгера поки що на третьому місці. Далі на "Арсенал" очікують "Баварія" (Ліга чемпіонів), "Саттон Юнайтед" (Кубок Англії) та "Саутгемптон" (АПЛ).

Чемпіонат Англії, 25 тур

"Арсенал" – "Халл Сіті" – 2:0

Голи: Санчес, 34, 90+3, пен.

Вилучення: Клакес ("Х"), 90+2