УКР РУС

"Арсенал" перегляне "іранського Мессі" на матчі "Ростов" – "Баварія"

23 листопада 2016 Читать на русском

"Арсенал" може втратити своїх форвардів Олів'є Жиру та Алексіса Санчеса і вже розпочав роботу з пошуку заміни для них.

"Каноніри" тривалий час стежили за прогресом іранського нападника "Ростова" Сердара Азмуна і спробують підписати його вже взимку.

Аби прийняти кінцеве рішення щодо кваліфікації Сердара Азмуна, "Арсенал" відправив свого скаута на сьогоднішній матч "Ростов" – "Баварія" в Лізі чемпіонів, повідомляє Scouts in Attendance.

21-річний Сердар Азмун, якого називають "іранським Мессі", міг перейти до "Арсенала" ще у 2014 році, коли виступав за "Рубін". Однак тоді російський клуб відхилив пропозицію лондонців у 2 мільйони фунтів.

Сам талановитий центрфорвард заявляв, що мріє грати за "Арсенал" під керівництвом Арсена Венгера.

"Я прагну грати у англійській Прем'єр-лізі. Мені завжди подобалась гра "Арсенала" і я мрію грати під керівництвом Арсена Венгера, адже він знаменитий тренер і чудово допомагає молодим футболістам розкрити свій талант та проявити себе", – зазначив Сердар Азмун виданню FourFourTwo.

Додамо, що контракт Сердара Азмуна з "Ростовом" розрахований до літа 2018 року, а його трансферна вартість складає 7 мільйонів євро.

Аршавін був найдивнішим гравцем "Арсенала". Може, це через віскі, він же росіянин, – екс-хавбек "канонірів"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу