УКР РУС

Арсенал обіграв Вест Хем, Сток та Бернлі розписали нічию

22 квітня 2018 Читать на русском

Головні претенденти на останню єврокубкову путівку від Англії по-різному зіграли в 35-му турі.

Бернлі, що приємно дивує в поточному сезоні, як і раніше має шанси на потрапляння в зону єврокубків. Перед матчем зі Сток Сіті вони лише на два пункти відставали від Арсеналу, чий матч з Вест Хемом проходив паралельно.

До поразки від Челсі в минулому турі у Бернлі була прекрасна серія з п'яти перемог поспіль. Підопічні Шона Дайча подужали і Евертон і Лестер, а ось обіграти Сток Сіті, що знаходиться в зоні вильоту, їм не вдалося.

Вже на 11-й хвилині "гончарів" вивів вперед Ндіайе і на цьому моменти у Стоку фактично закінчилися. Атаки гостей увінчалися успіхом лише під кінець години гри, коли Барнс зрівняв рахунок.

Вже у компенсований час обидві команди могли вирвати перемогу, проте чудово зіграли голкіпери.

Лондонський Арсенал, що ще позавчора дізнався про майбутню відставку Арсена Венгера, зустрічався з іншими претендентами на виліт. Незважаючи на 14 позицію Вест Хема, вони лише на 7 очок випереджали Саутгемптон, не вирішивши всі завдання на сезон.

Сухий перший тайм змінився на багату на моменти і голи другу половину. Обмінявшись голами, команди, як здавалося, йшли на нічию, проте з 82-ї по 89-у хвилину "каноніри" видали залп з трьох голів, несподівано оформивши розгромну перемогу.


Чемпіонат Англії, 35 тур.

Арсенал – Вест Хем – 4:1

Голи: Монреаль, 51, Ремзі, 82, Ляказетт, 85, 89 - Арнаутовіч, 64

Сток Сіті – Бернлі – 1:1

Голи: Ндіає, 11 – Барнс, 62