УКР РУС

"Арсенал" і "Мілан" планують відігратись. 1/8 фіналу ЛЧ. Анонс

11 березня 2014 Читать на русском

Команді Венгера знову потрібно відігруватись. Перший матч між "Арсеналом" і "Баварією" закінчився виїзною перемогою німецького клубу з рахунком 2:0.

Відтак, завдання забити три м’ячі і не пропустити жодного ускладнюється дискваліфікацією основного голкіпера команди Войцеха Щенсни, який отримав червону картку у першому поєдинку.

Натомість у "Баварії" без кадрових проблем. Крім того, нова переможна серія Гвардіоли у мюнхенському клубі налічує уже 13 офіційних матчів поспіль, і схоже, що спеціаліст розраховує здобути чотирнадцяту звитягу.

Кожен матч, як останній. Саме з таким настроєм "Атлетіко" підходить до двобою з "Міланом". Схоже, що непогану форму набрав другий нападник "матрацників" Давід Вілья, який відзначився дублем в останньому поєдинку Прімери. Перший матч на "Сан-Сіро" закінчився перемогою "індіанців" 1:0, однак Дієго Сімеоне все одно до суперника ставиться відповідально.

"Мілан" за словами свого віце-президента Андріано Галліані спробує дати бій мадридцям і продовжити свої виступи у турнірі.
Обидва матчі відбудуться о 21.45 за київським часом.