УКР РУС

"Арсенал", "Челсі", МЮ та "Ман Сіті" воюють за захисника "Аталанти"

23 листопада 2016 Читать на русском

Англійські гранди почали війну за італійського захисника "Аталанти" Матія Кальдара.

"Арсенал", "Челсі", МЮ та "Ман Сіті" мають на меті придбати 22-річного центрального оборонця у січні 2017-го.

Однак англійським топ-клубам доведеться поборотись за футболіста з "Ювентусом", який прагне омолодити свою захисну лінію.

Матія Кальдара зіграв за молодіжну збірну Італії 9 матчів і закріпився у основному складі "Аталанти", зігравши в нинішньому сезоні 7 поєдинків. Окрім того талановитий футболіст встановив унікальний рекорд італійського чемпіонату для центрбеків, забивши 3 голи у 4-х останніх матчах, повідомляє The Sun.

Жозе Моурінью досі не знайшов стабільної пари в центрі оборони, адже Ерік Байлі наразі не демонструє належної якості гри, а інші футболісти не відповідають вимогам тренера МЮ.

У Хосепа Гвардіоли в "Ман Сіті" виникли проблеми з захистом після постійних травм Венсана Компані.

"Челсі" ж шукає заміну своєму ветерану Джону Террі, а "Арсеналу" потрібен молодий талановитий футболіст на випадок травми одного з лідерів оборони.

Контракт Матія Кальдара з "Аталантою" розрахований до 2021 року, а його трансферна вартість оцінюється в 10 мільйонів євро.

Гвардіола визначив придбання Мессі головним трансферним завданням "Ман Сіті"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу